Kontakt: +421 904 667 767 / ivet@ivet.sk

POMÔCKY

V tomto online videokurze si vystačíš väčšinou s tým vybavením, ktoré nájdeš aj vo svojej kuchyni. Je však možné, že v tejto chvíli nemáš úplne všetko potrebné, hlavne, ak si v pečení začiatočník. Určite to ale dokážeš kúpiť či objednať na slovenskom trhu. Preto ti to tu teraz zhrniem a predstavím, nech to máš na jednom mieste.

V prvom rade, keďže budeme piecť, je potrebná rúra na pečenie s plechom. Ďalej sporák či elektrická platnička

Hrnce na prípravu odpaľovaného cesta, plniek či polev. 

Minimálne, čo budeš potrebovať je ručný mixér, ale ak máš kuchynský robot skvelé, uľahčí ti to prácu. 

Na váženie surovín potrebuješ kuchynskú váhu. Všetky receptúry v tomto kurze sú vážené na gramy aj tekutiny.

Papier na pečenie prípadne silikónové/perforované podložky s naznačenými tvarmi na pečenie.

Formu na pečenie, pokiaľ budeš chcieť piecť veterníkovú tortu.

Cukrárske vrecká a cukrárske špičky.

Čerstvú citrónovú šťavu odšťavíš v akomkoľvek odšťavovači, kľudne aj v tom najobyčajnejšom prípadne ručne. 

Potom už len nejaké drobné kuchynské vybavenie ako misky, silikónové stierky, metličky, varechy, nože či lyžice.