Kontakt: +421 904 667 767 / ivet@ivet.sk

BONUSY

Pripravila som pre teba malé potešenie vo forme bonusového receptu

a zliav u vybraných partnerov.

Bonusový recept

Veterníková torta

Vyrobiť veterníkovú tortu je veľmi jednoduché. Je to vlastne iba veľká XXL verzia veterníka. A dokonca časovo menej náročná ako keď vyrábaš malé veterníky. Musím povedať, že posledný čas veľmi obľúbená! Určite vyskúšaj.

Na veľkosť cca 15 porcií budeš potrebovať (2x) formu s priemerom 22cm. Môžeš si ale vystačiť iba s papierom na pečenie, kde si naznačíš kruhy s týmto priemerom. Pri výrobe sa prosím riaď postupmi výroby z tohto online videokurzu. Prepočty surovín prispôsobené tejto torte som ti napísala priamo tu:

  • Recept na bezlepkové odpaľované cesto

1x dávka cesta ti bude stačiť presne na množstvo potrebné do 2x formy 22cm priemer. Treba piecť na 210 stupňov 35 minút. 

  • Recept na vanilkovo pudingový krém

1x dávka krému bude taktiež akurát.

Suroviny: 500g vody, 100g Zlatý krém od Liany,  20g plus 105g rastlinného masla alsan, 160g mletého cukru, 30g hotovej šľahačky/krému

  • Recept na základnú šľahačku/krém

Prepočet surovín zodpovedá pol dávke z kokosového krému alebo 2x dávke z rama šľahačky

Kokosový krém: 0,5 litra kokosového krému, 30g mletého cukru, 2 stužovače šľahačky, 50g vegan kyslej smotany

Rama crema: 400ml dobre vychladenej šľahačky vylej do misy, pridaj 40g cukru a 2 stužovače šľahačky. Vyšľahaj. Keď bude hotovo, pridaj do hmoty ešte 200g kyslej vegánskej smotany a krátko prešľahaj, iba aby sa to zapracovalo.

  • Recept na karamelovú polevu

Prepočet surovín zodpovedá pol dávke z pôvodného receptu.

Suroviny: 50g kryštálový cukor, 50g mletý cukor, 40g vriaca voda, 25g rastlinné maslo (vyber ho z chladničky na začiatku výroby polevy), 10g rastlinnej smotany (nemusí byť.

A ako teda na to?

Celý postup výroby spočíva v tom, že je potrebné nastriekať cesto na jednu väčšiu plochu. Ja to robím štýlom, že striekam cesto od vonkajšieho okraja smerom dovnútra. A takto je to treba urobiť dvakrát. Aby si mala cesto na spodok aj vrch torty. Na vrstvenie používam formu v ktorej som aj piekla. Samozrejme, vieš vrstviť aj bez formy, pretože krémy sa neroztekajú, držia tvar, takže ich môžeš nastriekať špičkou bez strachu. Tá forma je iba pohodlnejšia forma. To znamená na spodné upečené a vychladnuté cesto navrstvím vanilkovo pudingový krém a na to šľahačku/krém. Pritlačím vrchným cestom a dám do chladničky zachladiť aspoň na dve hodiny pred servírovaním. Nakoniec povrch torty prelejem karamelovou polevou a ozdobím podľa chuti. A torta je na svete!

ZĽAVY PRE TEBA U VYBRANÝCH PARTNEROV

ZĽAVA 10%

Lyofilizovanému ovociu od Brixu som verná už celé roky. Bol to dokonca prvý výrobca, ktorého som odskúšala a už pri ňom rovno zostala. Milujem od nich snáď všetko. No okrem ovocia musím spomenúť aj ich lyofilizované ovocie v horkej čokoláde. To je moja závislosť! Ovocie chutí skvelo samotné ako zdravý snack, no ja ho využívam aj na krásne zdobenie mojich dezertov. 

Pred pár mesiacmi, keď vyšiel von môj prvý online videokurz na raw dezerty mi zavolali z Brixu a poďakovali za to, že ich tak nezištne a s láskou doporučujem.

ZĽAVOVÝ KÓD: ivet10

HODNOTA ZĽAVY*: 10%

*zľava platí na celý sortiment

ZĽAVA 10%

Kokosovú smotanu som ti predstavila už v tomto online videokurze. S pánom Mezeiom (majiteľom) e-shopu sa poznáme už dlhé roky a je to jeden veľmi férový podnikateľ. Pre túto smotanu je výhradným dovozcom. Komunikovala som s ním, že v tomto online videokurze budem pracovať s jeho produktom a budem ho doporučovať ďalej. Samozrejme bol za to vďačný a navrhol mi, že moji zákazníci nakupujúci u neho na e-shope môžu dostať 10% zľavu na celý nákup. Stačí pri objednávke do kolónky Pridať komentár k Vašej objednávke napísať IVET. A počkať na upravenú proforma faktúru.

Samozrejme, pokiaľ si oficiálna cukrárka, vieš si dohodnúť veľkoobchodný odber a taktiež budem rada, ak spomenieš, že ideš odo mňa.