Kto som?
„Volám sa Ivet a s vášňou pre vás tvorím bezlepkové a bezmliečne dezerty, ktoré milujú nielen ľudia s potravinovými intoleranciami“
Moje meno je Iveta a keď som pred rokmi začínala, najvhodnejšie mi prišlo nazvať svoju začínajúcu značku IVET. Názov som ponechala, dnes som o sedem rokov ďalej a úspešne a s láskou sa mi darí budovať malý lovebrand.
Mojou filozofiou je prinášať ľuďom radosť pri mlsaní, aj keď majú zdravotné obmedzenia. Aby zažili aj napriek tomu chuťový a vizuálny zážitok.
Z môjho sna sa stala záľuba. Zo záľuby vášeň. A spolu s ňou prišlo nadšenie a motor pre zhmotnenie svojho sna a celé to začalo „tak naozaj“. Otvorila som cukrársku výrobu.
Zažila som roky vzácnych skúsenosti, mojimi rukami prešli tisícky raw dezertov a stovky spokojných zákazníkov. Svoje skúsenosti som odovzdávala ďalej na mojich zážitkových workshopoch.
Posledný rok som rozšírila ponuku o pečené dezerty. Sústreďujem sa výhradne na tvorbu dezertov vhodných pri rôznych obmedzeniach. Nemôžete napríklad lepok, mlieko, orechy, sóju a kakao, a to všetko naraz? Áno, aj vy si u nás pochutíte.
Postupne vo mne dozrela aj myšlienka na otvorenie IVET Bistra. Tento malý kúsok raja fungoval medzi novembrom 2019 a jeho dvere som zatvorila v októbri 2021.
Svoju prácu milujem a teším sa na stretnutie s vami!